Thursday 18 November 2010

Staat van de industrie van martial arts - Mixed Martial Arts Goes Big Time


Veel deskundigen zeggen dat de Lessner-Couture strijd het begin van een nieuw tijd perk van mixed martial arts markeerde. Ik ben in overleg. MMA journalist Joe Rizzo Internet talkshow "de naakten de" uitgedrukt dit sentiment in recente pod stemmen voor, en ik kon niet eens meer. Ik ga een beetje verder te gaan en de volgende evolutie van de sport van MMA en martial arts industrie PREDICT.

Mixed martial arts zal gaan de weg van boksen en haar plaats onder de top van de Amerikaanse gevechts sporten. Het is sneller en heeft een rand die voldoet aan de behoeften van onze jeugd groeien-up-naar-snel, overbelicht.Sport mixed martial arts zal blijven groeien, gereguleerd en gecontroleerd om te voldoen aan de veiligheidsnormen van elke Etat.Je zou niet verbaasd om te zien van MMA tot een Olympische sport in de volgende 16 jaar.

MMA zal nemen het pad van alle sporten professionnels.Si onderzoekt de boksen model, veteranen uit kleine lokale gyms, best rij den in kleine sites, ze werken op hun eigen manier de voedsel keten. Ze worden opgepikt door ontwikkelaars en beheerd door managers en trainers.

MMA het is nog moeilijker te breken. Assepoester, vodden aan de rijke geschiedenis van es een kind leren MMA jongens club lokale is hoogst onwaarschijnlijk.Toekomst van MMA zal komen bestrijding van amateur en collégiale.Il is al gebeurd. De overgrote meerderheid van kampioenen hebben een vloer strijd. Velen nemen alleen raken een paar jaar te ontwikkelen en presentaties nog minder vaardigheid dat (u kunt maximaal maken een fatsoenlijke presentatie DEFENSE in ongeveer een jaar.)

De bediening van de Verenigde Staten heeft een enorm zwembad infrastructuur en talent om uit te kiezen. Op het niveau van de elite college hebben worstelaars ethiek van werk, houding, het bewustzijn van het lichaam en ruim boven de vangst en jammen vaardigheden. Payroll voor MMA verhoogt, wordt het een haalbare optie voor de elite worstelaars nas treven college. De alleen andere opties waren om naar de Olympische spelen of gaan werken.

Ik hoop alleen de atleten hun gepast, wat er zal gebeuren, krijgen omdat de meeste van hen zijn afgestudeerden van college, ze meer opties hebben als een vorm van hongerig kind Street. Het pad van de MMA vechter wordt overwonnen en misschien sommige judo of BJJ in zijn jeugd.Wanneer hogeschool of middelbare school, hij moet leren te vinden: boksen en muay thai. Hij zal leiden van een Spartaanse levens stijl en streven naar hogere concurrentie niveaus te verbeteren vloot treedt op de lokale studio, hij niet kan.

Die zullen blijven optreden is college worstelaars zal meer aangeworven ontwikkelaars MMA. Ik zie zelfs een MMA ontwerp.Atleten zullen worden aangeworven en geplaatst in de kampen opleiding waren zullen worden ontwikkeld, zoals elke atleet pro.

De dag van de kleine lokale club van MMA is verdwenen. Idee MMA moeten de martial arts school zullen dat hetzelfde als cardio kick boksen of aërobe instructie (het is bijna meest alleen jongens weten nog vandaag-.) Er is nog steeds de uitzondering, maar over het geheel genomen het op geen enkele wijze dat iemand start opleiding op hun lokale club zal kunnen concurreren met een worstelaar elite college; NIETS, NIET HOE.MMA zal het bedrijf dat het inspireert: grote sport entertainment.

Dus waar dat deel is de martial arts?Vechtsporten zal nog steeds heb haar niche, aanbidden. c ' is de aard van het beest, maar dat trekt slechts een klein percentage van mensen die op zoek zijn voor deze manier van leven.De overgrote meerderheid van de volwassen beoefenaars lijken te martial arts zelf verdediging opleiding.Volwassen martial arts is een ander hulp middel om hen beter leven te helpen.Programma's moeten richten op de fitness- en zelf verdediging te overleven.In de komende 5 jaar, als u zich niet in zelf verdediging en fitness bedrijf en u te bieden vechtsporten programma's, zal u worden geblokkeerd en vergeten.

Mixed martial arts en grijp op het lokale niveau tijd perk zal binnenkort.Tenzij je worstelen leren, zullen judo of kader u zal zitten kundig voor steun concurrence.MMA aanbiedingen in de nabije toekomst als het aanbieden van professionele voet bal of basket bal klassen.

Terwijl de meeste mensen genieten van voet bal kijken, ze zijn niet over te gaan spelen professionnellement.Mais ze connexes.MMA activiteiten rente stijgt, zal zij een belang maar geen verlangen om te springen in de ring - zelfs als ze probeerden, zou er veel kans maar er altijd is een noodzaak zelf verdediging dankzij de student vaardigheden vandaag willen alleen de feiten, vaardigheden en ga over het vit.Si u zijn onderwijs in een traditionele stijl dojo, u de zelf verdediging opleiding in uw programma beter te integreren of je vaar wel aan uw volwassen programma zeggen kun hebben.

Volwassenen ook geïnteresseerd in de krijgs kunsten zal willen twee dingen doen: leren van de zelf verdediging en het verkrijgen van forme.Vous zullen er voor de tour?








Vechtsporten en zelf verdediging mixed martial arts


No comments:

Post a Comment