Friday 19 November 2010

Vechtsport: wat zijn?


Vechtsporten verwijst naar een specifieke manier om jezelf te verdedigen. Het is zeer moeilijk te classificeren van de martial arts, omdat ze al zo lang als mensheid rond geweest. De gemiddelde persoon denkt Aziatische krijgs kunsten zoals Tae kwon do en karate. Dit is omdat arts stijlen hebben verder ontwikkeld en gedocumenteerd in Azië, met meer specifieke bewegingen en de disciplines geassocieerd met elke regio.

Als u beginnen met de martial arts wilt, is het een goed idee om vertrouwd te raken met alle dat de possibilités.Vous kunnen vinden dat u gaan naar een specifieke krijgs kunst wilt omdat het beste overeenkomen met uw vaardigheden.

Het eerste type van krijgs kunsten behandelt vooral opvallend met benen of armen. Wing Chun is een vorm van Chinese krijgs kunsten klassieke en behandelt voornamelijk stakingen pistolen., evenals bepaalde wapens. Muay Thai is misschien wel het meest brute type van krijgs kunsten, zoals u zien zult als je kijkt naar moderne professionele wed strijden op TV.Stakingen zijn gekenmerkt door snelle, brutaal en gemaakt door 2 moeilijker delen van het lichaam - een ellebogen en andere genoux.Une is taekwondo, de Koreaanse vechtsport die een van de meest populaire in de wereld. Het wordt gekenmerkt door talrijke schoppen als de belangrijkste staking.

Een ander soort martial sport richt zich op het gooien van de tegenstander, of worstelen om te neutraliseren de zo snel mogelijk. Als je Amerikaanse, is het eerste ding dat moet komen voor de geest worstelen. Aan de andere kant, met de Aziatische kunst hebt een heleboel verschillende disciplines.

Judo is uiterst competitieve, met nadruk wordt onmiddellijk, onderwerpen van de tegenstander pleidooien, bezit en spoelen.Het is Japans en andere krijgs kunst met een grote aanhang in de westerse wereld.Ju-jitsu is waarschijnlijk de meest technische krijgs kunst met veel aandacht voor de verdeling van kracht wanneer opnamen zijn gemaakt.

Tot slot, er zijn vele soorten meer vechtsport die niet in close combat.Er zijn manieren die zich op wapens richten, zoals kendo en de clôtures.Il nog anderen die niet zelfs gewelddadig, maar meer introspectif.Ils focus op de gezondheid en de geest van de personne.Ces stijlen hebben invloed gehad op westerse cultuur, acupunctuur Chinese geneeskunde.Vechtsporten kan worden gebruikt voor veel dingen, de santé.donc zelf verdediging zou zien als u kon staan om te profiteren van een kunst van leren.








Bezoek korting martial arts-voorziening een breed scala van apparatuur van martial arts.


No comments:

Post a Comment