Wednesday 10 November 2010

Vechtsporten wapens is best beginnen?


U wilt toevoegen van vechtsporten wapens in je opleiding? U verwarring welke is het beste voor beginners? Dit artikel hoogte punten die een klein stukje van wijsheid vaak over het hoofd door studenten gezien wordt en docenten een "favoriet" martial arts wapens hebben. Na het leren het geheim om het beste uit uw training in vechtsporten wapens, kun je de volgende stap in uw vaardigheid, het vermogen en de potentiële controle!

Dit is eigenlijk heel gemeen, met name met betrekking tot martial arts is als beginners, ik meerdere e-mails een week gevraagd advies wapen om te beginnen met opleiding en wapens krijgs kunst is beter voor beginners.

En hoewel er zijn enkele die wapens moeilijk leer curve, stel ik niet voor beginners, deze kwestie is niet het antwoord eenvoudig zoek plupart.En feit, met uitzondering van deze paar zeldzame, ik denk dat er een "betere" wapen als een eerste stap.

En wat maakt een beetje meer verwarrend of moeilijk te begrijpen van de reactie.

Wat ik denk dat ontbreekt in kwestie is de duidelijkheid op het "waarom" u opleiding in de martial arts in een eerste temps.Et bent voordat u aannemen dat iedereen zou opleiding om dezelfde reden, ik kan u verzekeren dat dit zeker niet het geval is.

Dan dat mijn aanpak van martial arts opleiding vraag, keuze en training met wapens vechtsport is stevig gecentreerd rond moderne vaardigheden, de echte wereld van zelf verdediging, zijn er vele studenten en leer krachten hebben zeer verschillende redenen andere dan deze.

Dus de eerste stap in het beslissen over een bepaalde wapen vechtsporten als een eerste stap in uw opleiding, moet u duidelijk zijn over uw eigen redenen voor opleiding.Het is zelf verdediging of toernooien, esthetische Aziatisch, enzovoort.?

Zodra je het antwoord op deze vraag weet, dan kunt u het verplaatsen van een wapen van keuze, maar u ook uw vragen naar uw leraar over een staat van geest zeer précis.Au in plaats van vage sturen kunt, hebt u een reden voor het leren en medewerkers de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat u de opleiding en kennis is plek op met wat je nodig hebt.








Effectieve zelf verdediging vereist meer dan een paar "Karate beweegt."Dit is de mogelijkheid om strategisch denken en begrijpen hoe om te verdedigen met als kleine-en-wear voor u mogelijk.

Voor meer informatie over wat u nodig hebt om te overleven in een eigenlijke aanval kennis Street, lees mijn meest recente boek van zelf verdediging: "strijd Intelli - niet harder!"Het is beschikbaar gratis bij: http://www.warrior-concepts-online.com/street-fighting-self-defense-book.html

Jeffrey M. Miller is een reputatie van zelf verdediging expertise.Chaque maanden hij letterlijk duizenden studenten uit zakelijke opleidings evenementen leerde, seminars en in-demand zelf verdediging geheimen succes cursussen thuis, lessen om te overleven in een vaak gevaarlijke wereld van vandaag.


No comments:

Post a Comment