Friday 29 October 2010

Dat is de grootste van vuur wapens, zelf verdediging of martial arts, training?


De simpele waarheid is dat de krijgs kunsten hebben hun grenzen, en iedereen die je anders vertelt een dwaas is. Vergeet niet, als de strijd met lege handen was het was gebarsten, hadden we de noodzaak van alle wapens. Aan de andere kant, omdat je wapen niet betekent dat je zal altijd de mogelijkheid hebben om het te gebruiken. Veel mensen, denken met name bij toepassing van het Gemeenschapsrecht dat omdat ze hebben vuur wapens opleiding zullen ze moeten voor de tactiek van de hand in hand, maar dit zou niet ver van de waarheid. Statistieken tonen aan dat een politie agent meer kans is op fysiek misbruikt worden goed totdat zij konden hun wapen te implementeren. Er is slechts één antwoord dat dit debat; om te slagen in meleevechten, u moet beide.

Onder de meer permanente mythen van martial arts is dat ze de noodzaak voor de opleiding van de armen elimineren. It's out of drie voeten u geconfronteerd met een vuur wapen en in drie meter, heb je een echte strijd op uw handen.Eigenlijk, veel mensen denken dat ze moeten kiezen tussen het bezit van vuur wapens en martial arts, zelf verdediging, training, maar ze tort.Historiquement, martial arts hebben en wapens opleiding hebben bewezen samen te werken om een doeltreffende vorm van zelf verdediging en dicht te best rij den.

Wanneer de primitieve musketten geïntroduceerd voor Samurai Nederlandse en Portugese handelaren, doen ze niet afzien van hun bogen of zwaarden, maar zij begon te geven van het nieuwe wapen in hun infanterie. Zelfs Saig?Saigo, die de Satsuma opstand die was vertegenwoordigd in de film The Last Samurai leidde, leerde wapens vuur wapens opleiding in de scholen van vechtsporten als werkelijkheid Samurai vuur wapens in aanvulling op de traditionele wapens rebellen en de nieuwe keizerlijke leger had veel Samurai als agenten van het Internet. Combinaties van vuur wapens vechtsport, leidde tot vele wrede dichtbij gevechten gevechten tussen de rebellen en de regering krachten voordat de strijd tegen einde in een bloedige last zou komen.

De pioniers van de close combat in de tweede wereld oorlog, waarbij de martial arts in het leger heeft niet verwaarlozen wapens opleiding.Integendeel, zelf verdediging deskundige Fairbairn e. William die studeerde verschillende vechtsporten en had een zwarte gordel van Kodokan Judo was ook een grote promotor lamp formation.Durant realistisch loopbaan wetshandhaving vuur wapens, leerde hij dat zijn studenten overleven de echte strijd wapens vuur wapens, messen en martial arts. Fairbairn ontmoeting met Rex Applegate tijdens de oorlog was hij al het aanleren van technieken zoals schieten.Beide mannen begrepen dat in om klaar te zijn voor de strijd, een krijger zou dodelijk met en zonder wapens.

Je zou verbaasd zijn hoeveel dedicated martial arts eigen vuur wapens.Sommige dragen omdat ze vinden hun training martial arts sport voor wat het is en hebben geen misverstanden met betrekking tot overleven en echte .Combats aanval gewoon onrechtvaardig zijn en als u te hebt met meerdere aanvallers maken, vuur wapen snel afschrikken kan, het geven van tijd om te ontsnappen.

De wereld is niet ideaal en de kansen zijn dat u zal worden genomen door verrast.Opleiding in martial arts u zal zijn om een meer in staat om u te beschermen wanneer je armen omhoog.Kun je niet je armen overal nemen kunt, maar u altijd klaar voor close combat.

Voor een lange tijd, was er een kloof tussen "geweer kerels" en "martial arts jongens", en het is inutile.Pour doeltreffend zijn en te overleven in een close gevecht, moet u een goede wapens opleiding van zelf verdediging .Ni vervangen door een andere delen zodat de tijd tussen het strand en martial arts martial arts dankzij en schiet partij school te worden in de juiste geest, doen wat je doet voor een survivre.En bestaande uit zowel, uw overlevings kansen verbeteren uniquement.Si correct gedaan, uw vechtsporten en zelf verdediging opleiding moeten vallen rechtstreeks met uw vuur wapens opleiding.








MartialArts | martial arts-instructie | zelf verdediging


No comments:

Post a Comment