Saturday 30 October 2010

Martial arts bestrijding - leren om te lachen over gewelddadig gedrag


Wij praktijk vechtsport strijd om te voorkomen dat ons aanval.

Hetzelfde gegrondvest op de overtuiging dat als een persoon aanval me, ik zal hij aanval efficiënter en daarom moet u, in praktijk vechtsport beter aanval aanrander praktijk gebracht in een reeks van uitdagingen ontaardt.Elk zijn eigen persoon voor te stellen een aanval doelstelling en rol spelers uitdaging jezelf aanvallen van de andere persoon mieux.En ondanks, besprenkeld deel van de huidige kooi gevechten show, niet dezelfde strijders kooi trainen op deze manier.

Martial arts Bestrijding als een set.

Een mixed martial artist, ik weet dat een keer vertelde me dat toen hij werd uitgedaagd om een echte verdediging Street, het veroorzaakt hem te lachen. Het is niet algemeen als gewelddadig of low-klasse persoon - eerder het tegendeel. Het feit dat het een uitdaging om een echte situatie veroorzaakt hem reageren op de manier waarop het onthult haar opleiding prioriteiten zijn waar ze moeten zijn.Martial arts, de praktijk te best rij den is een strategische jeu.Jeux en anders - het bieden van een kind - als vreugde in hun ervaringen. Om deze man is een strijd vragen, "you want to spelen?". En omdat het spel leuk is, stel je dat het "spel" leidt hem naar het lachen voor je plezier hebben.

Martial arts, kunnen de praktijken te best rij den een gewone sport.Opzettelijk vallen op de grond die u start een vrije schop of verplaatsen van dat een snelle dichtbij jam kick off een tegenstander indruist tegen onze natuurlijke instincten voor zelf-behoud.We moeten de praktijk omdat de meeste van wat we doen in de martial arts instinctief komt niet met nous.Au draad van tijd, met geduld en toewijding, wij technische opnieuw totdat we ervaring als naturels.Il instincten gaat het zelfde met elke gewoonte Afrika je geleerd. Je bent geboren met zeer weinig gewoonten vroeg in je leven. U eet en duidelijk zonder uw darmen onderwezen, maar bijna alles wat u op de wandeling van kauw gom, was iets geleerd.

Goede en slechte gewoonten leerde

Maar hij is van goede en slechte aangeleerde gewoonten.Het beoefenen van martial arts, gevechts aanval vanwege de andere persoon beter is een wetenschappelijke gewoonte dat beperking van de capaciteit van uw globale.Il is afhankelijk van de specifieke situaties. Als je gaat worden aangevallen door iemand als men u de praktijk met ook wat hij of zij je aanvallen, kan de "beter aanrander"-mentaliteit werken in uw voordeel. Maar beperkt het spel. Er is geen ruimte voor een wijziging van de regels, een verandering in uw plan, of de flexibiliteit in de dynamiek van uw technieken. Als het doel is om beter de aanval van de andere persoon, is er geen manier om in te stellen waar "beter" is totdat je bent ingehuurd een gevecht. Als dit het geval is, is het niet correct praktijk situatie omdat de situatie altijd verschillende praktijken zullen.

De allerbeste martial kunstenaars zijn altijd de meest vreedzame, geweldloze.De beste vormen van vechtsporten praktijk geweest die laat je verdwalen in de patronen van de praktijk, meester master verlaten controle zelf.Wilt u een eenvoudige illustratie van deze ervaring? gebaseerd zijn op een goede gymnastiek mat bekleed in een positie van martial arts lopen .Coup je voorste voet terug door te drukken op het met uw rug been en vallen op het tapijt. Als je, beginnen met de voorste voet valt. Dit is een eenvoudige kick daling, maar als je hebt niet vóór geoefend, vindt u nu zelf back-stap u wilt u in de praktijk voorkomen verliezen zelf vallen. In de praktijk op het ogen blik, u zal worden verwijderd en geen reflectie en zonder te proberen om de val van de schoppen. U zal dan zelf combo-kicking lijst geleerd hebben verlaten besturings element zelf. Dit is een interessante paradox.

Learning To Let Go controle

Op deze manier dezelfde, hebben we de neiging te denken aan iets, dat we moeten besturen van een echte zelf verdediging situatie en wij leren en praktijk vechtsport vecht om de vaardigheden waarmee wij aan de aanval van de aanrander, met andere woorden controle de andere persoon.Een goed voorbeeld te overwinnen deze tendens werd getoond in de film "The Karate Kid". Mr. Miyagi, de leraar, een jonge student laatste auto's, bodem schuren en schilderen van het strand en het Parlement tot uitputting. De activiteit wordt ook geprobeerd het geduld van de student.De student, Daniel, had zich eerder omschreven doel van punch en op de propre.Que gebeurt met dat? Is het die niet alleen dat het bedreigde hem met tonen zal? Het probleem was, de student geprobeerd om te oefenen in specifieke situaties die niet hadden plaatsgevonden, en misschien nog nooit precies zoals het was praktijk. In plaats daarvan, Mr. Miyagi veroorzaakt de student worden verloren-verlaten-in de praktijk alleen omwille van de oefening zelf. De doelstellingen waren niet leveringen, schoppen.De doelstellingen zijn verwezenlijkt, wanneer Mr Miyagi keek naar de resultaten van de werkzaamheden en hem loofde: "het is goed, Daniel-san!Het was niet hierbij vermogen van de student, maar auto's, brug en de sluiting.(De uitdrukking op het gezicht van Ralph Macchio als zijn karakter plotseling realiseert dat het ponsen en het schoppen blokken is typisch.)(Het geeft me nog steeds koude rillingen te bekijken.)

Om jezelf in de strijd tegen de praktijk van martial arts oorzaken loslaten van je ego - u wilt besturen van anderen.Beginnen met vechtsporten praktijk en strategieën voor het pure plezier van hun vergadering specifieke technieken.Verloren in het plezier van de praktijk, u verbazen zich toen eigenlijk. it ' is een interessante ervaring die ik, mezelf kende.De aanvaller bereikt voor mij, mijn hand wees als door zelf, en de ervaring veroorzaakt me lachen.Nooit, nooit in mijn eigen praktijk stel ik mezelf geconfronteerd met deze persoon op deze manier.

Strijd om echt hoofd van martial arts, laat gaan van elke gedachte van uw ego.Pratique propagandiste.abandonner pure vreugde van de kunst zelf .puis, wanneer zich een situatie voordoet bekijken als u plotseling zelf dankzij de vangst verrast, die u je het je afvragen uitschakelen, "Hoe kan dat?" garde.Vous.En u zal lachen.








Marshall Buchholz is een martial arts instructeur en .Apprendre meer op pols slot, de punten van de druk, sparren, snelheid en flexibiliteit opleiding strategieën school eigenaar u interesseert? video's gratis zelf verdediging, artikelen en andere informatie bronnen te vinden: http://www.northwest-martial-arts.com


No comments:

Post a Comment