Sunday 24 October 2010

Martial arts stijlen-2 tips om te voorkomen dat water-down en verzwakking


Meer martial kunstenaars en veel vechtsporten leraren die zorgen gedurende generaties hun stijlen te verzwakken.

Ze zijn bang dat hun studenten niet leren alle technieken en principes dat ze dit hebben gedaan voor een lange tijd. En ze vrezen dat nog zal meer dan studenten van hun studenten zwakste in de kunst.En hun studenten, nog meer faibles.Et enzovoort.

Ten slotte, de stijl wordt gezoet in de schaduw van zijn vroegere stijl self.Le krijgs kunsten steeds bijna niet effectief.

Twee kunst martial training tips

Deze twee tips, stappen, zijn in feite een verandering van geest, terwijl u martial arts instructeur leren.

Ik was hoogleraar martial arts sinds meer dan 25 ans.En dit keer, ik had het voorrecht om naar te kijken van de vele stijlen van leren. Het is merkwaardig dat studenten zo heeft afgezet bij hun technieken vechtsport krijgen door de leraar.

Voor veel studenten is een correctie van cruciaal belang.Deze studenten worden beledigd... misschien slechts licht, maar je kunt zeggen dat ze niet tevreden zijn over de aanpassing van de leraar.

Ik zou willen voorstellen dat als je een student bent als u uw houding... voor de stijl besteden.

Dit is een proces van twee stappen.Wij willen dat de leraar ons te corrigeren:

1. Model leraar verplaatsen vechtsporten. juiste Zorgvuldig, je observeren en doe je best om te onthouden van alle de subtiliteiten van de cursus-déplacement.Bien, de eerste keer dat een paar zie je de beweging, een bredere overeenstemming zal zijn.

Maar in dit stadium u bekijken en leren.

2. Dan in de tweede stap, voert u de beweging terwijl de leraar horloges en fixes.Deze aanpassingen waardoor uw leraar geeft de stijl zal sterk worden voor toekomstige generaties.

Tot slot krijg je het punt waar uw leraar meer verkeer niet kan corrigeren.U gelijk is aan of uw instructeur in deze bijzondere techniek hebben overschreden.

Martial arts recht banken blijft

Zelfs als u bekend bent met een bewegend, steeds je nog een stijl instellen voordat u plus.Vous moet zo blij leren dat je leraar vinden uw elementen martial prestaties blijven kan te verbeteren.

Zolang hij of zij corrigeren kan, is het makkelijker voor u om te leren.Zodra deze correcties stoppen, zul je leren van uw eigen handen.



Opmerking: Als u zich zorgen over de verzwakking van de martial arts stijlen, ik heb een ander artikel voor u lire.Voir bent u in een klasse van martial arts die heeft dit probleem - martial Arts stijlen verzwakking

Wees niet een kloon van uw leraar martial arts

U moet niet zich ongerust maakt ook elke techniek is je leraar your martial arts leren kan een ander doel hebben.

Uw leer stijl zullen verschillende. geloof het of niet, zijn er waarschijnlijk een paar technieken die nog niet is je leraar voor maître.Vous een gemakkelijkere tijd mensen kan vinden.

Zal uw professor technieken die zullen worden dan vous.Ne en geen zorgen over te maken.

Als u bekend bent met de meeste van de technieken van uw stijl... zal u voorkomen dat u martial arts systeem van bijzondere waarde verminderingen.

Bovendien altijd toevoegen aan het leren van nieuwe sources.Par voorbeeld...








Here?s ebooklet gratis op de strijd tegen de knie stakingen.U leert hoe u uw meest gevaarlijke elleboog staking in de stap van het proces - permanent uw sterkste technieken - verwaterd.

Counter strike arts martial boek vrije elleboog

Keith Pascal is een full-time voor acht jaar Auteur vechtsporten en één onderwijs martial arts voor 25 jaar.


No comments:

Post a Comment