Sunday 3 October 2010

Zijn nog in ontwikkeling, de martial arts?


Wat is een Martial Art?

Een krijgs kunst kan worden gedefinieerd als elke bevoegdheid die kan worden toegepast in de oorlog. De martial woord betekent "militaire". Daarom is een krijgs kunst traditioneel een krijgs kunst. Het eerste ding dat gewoonlijk komt te letten op wanneer het bespreken van modern martial arts is zenuwachtig, schoppen, ponsen, blokkeren, omkering van de ellebogen, draaien de nek, projectie en vechten tegen het wapen.Maar ook de rijkunst, Javelin, boog schieten, strijd tegen de HELLEBAARD strijd, strijd, gevechten mes, geweer, shotgun en pistool schieten, demo lit ion, logistiek en gevechts strategie kunnen allemaal worden beschreven als .Rien van martial arts een militair op het gebied van de strijd doen kon is een krijgs kunst speer.

Door krijgs kunst in het algemeen streeft arnis, boksen, Aikido, capoeira, gar County, was choy, hapkido, hsing ' i, hun gar, jeet kune, jow gar, judo, jiujitsu, karate, kempo, kick boksen, krav maga, China-fu, pa kua, penjak silat, Manta, savate shaolin, tae kwon, tai chi, het Trompet kraan, wing chun, wu shu, en nog veel meer!Zoals u zien dat kunt de lijst is erg lang en het is eigenlijk ongelooflijk hoe veel vechtsporten en methoden systemen er hoe zelf verdediging kan worden gemaakt.

Vaak in een martial arts school, het is geleerd dat "dit specifieke systeem is het beste systeem, en het is gemaakt om te slaan alle autres.Bien verstaan, elke martial artiest zou geven dat hun stijl het beste, is omdat het de stijl ze koos om te doen, maar in werkelijkheid is wat ze zeggen"het is de beste stijl voor mij als mijn temperment en ik hou van leer omgeving"."

Wijziging van de Kunsten

Samen dit verhaal en de ontwikkeling van martial arts en bestrijding van menselijke systemen, onze opleidings instrumenten hebben een essentiële rol gespeeld in de evolutie en verfijnen van deze systemen en technieken.

Alle martial arts werden gedaan door de rol van mechanische apparaten beide wapens, dojo, matten pauze boards of zelfs uniformen dragen ons - al deze paraphanialia identificeren martial arts in hun systemen en stijl.

De belangrijkste actoren in de ontwikkeling van onze nieuwe martial arts zou dummy houten traditionele, wing chun ringen, ijzer palm zalven en zelfs systeem van formulieren en karta ontwikkelde de martial arts in hun huidige vorm.

Zelfs vandaag, zijn de moderne opleidings instrumenten en nieuwe martial arts zijn in ontwikkeling met nieuwe producten zoals de WaveMaster, de opleiding van de dummy opleiding BOB, de meester van de ontwikkeling.Allemaal met één ding met elkaar gemeen, afgeronde maken een goed gevechts systeem.

Een solo martial arts training tool ideaal moet voor iedereen haalbaar en gebaseerd op goede theorie en door constante praktijk ontwikkeling in de juiste fysieke toepassing dankzij ' ideologie en theorie van de geschiedenis van de technologie die mensen best rij den en deze toepassing van de concurrentie en de straat zou nemen.

Bestrijding van Martialarm training partners

In een carrière martial arts kunt u occationally uw auto met geen school bij te wonen of te trainen met nul en de solo martialarm neccessity trainingspartner is né.Le Martialarm is een martial arts opleiding machine gebruikt post en herstel van het hele systeem van vechtsporten vaardigheden te ontwikkelen.Het is ontworpen voor het daadwerkelijk test technieken te verbeteren kunnen onderscheppen en controle van uw tegenstanders handen die de bras.Cela mogelijk is omdat de Martialarm beweegt en reageert als een echte Martialarm adversaire.Le beweegt en ontwikkelingen, omlaag, links en rechts als een echte tegenstander zou - het voorjaar kan front en schijnt om terug te keren!

Training partners Martialarm Combat is ontworpen en ontwikkeld op de theorieën van het volgende:

Theorie van de Martialarm

(# 1) Security - u nodig hebt om een 100% veilige toegang tot het bereik aanval tegenstanders, wat betekent dat het beperken van de variabelen die kunnen ontstaan door het.(Invoer methoden moeten worden verfijnd maar eenvoudige, snelle, evenals veilig!)

(# 2) Attack - hebt u de mogelijkheid om bij zonder dankzij de bezorgdheid of aarzeling zal aanvallen ' aanval volledige controle tegenstanders wapens op te nemen.(Aanvallen moeten worden gestructureerd om binnen een defensie van 100%!)

(# 3) Adaptability - technische, aanvallen en verdedigings mechanismen zijn om te gaan, maar niet noodzakelijkerwijs in een tempo constant.Adaptabilité Kies What's next is de sleutel!

Zorg ervoor dat een martial arts u eenvoudig kiezen u een beetje voordat u besluit en enqire met school kijken welke apparatuur van martial arts die worden gebruikt om het meeste uit uw training.








Dit artikel werd geschreven door P. Sundbye, die heeft zijn opleiding in verschillende martialarts 11 jaar waarvan Wing Chun Kung Fu, Aikido, Tong Long en totale controle van Lee.Pour, meer nieuwe informatie en martial arts, bezoek http://www.martialarm.com.


No comments:

Post a Comment