Saturday 16 October 2010

Wat is een beoefenaar van de martial arts?


Professionele martial arts magazine cover, ik opzettelijk vechtsporten voordat professional. Naar mijn mening voorop de vechtsporten staan. School eigenaren zeer weinigen zijn 'professionele' als martial kunstenaars. Zelfs degenen van het bedrijf of de professionals hebben een moeilijk te vertalen deze ervaring in een school tijd.

Ik heb ontmoet nooit iemand die zich bij een school van krijgs kunsten te openen zijn eigen school.Mensen toet reden van een school van karate als een pad carrière.Encore zodra vechtsporten voo raf gaan aan professionals.

Dit is een uniek bedrijf.Ik vergelijk met vele manieren om te tonen van het bedrijf, in de conflux van kunst en geld maakt een enorme hoeveelheid verwarring, waan en onveiligheid list. it alle gebieden van kunst, is er een evenwicht tussen de integriteit van uw kunst en economische realiteit van de westerse cultuur. Rockband kan worden aangedreven door een label maken van hits, wanneer hun passie en talent in de muziek in meer diepte en gevolg.

Een juist opgemaakte ernstige acteur kan een rol spelen van de actie film formule voor plezier en geld, maar eerlijk belachelijk "verliezen zijn talenten chat." Een wereld kampioen kickboxer kan een kind besteden aan een herziening van de gordel, in plaats van verliezen onderwijs student als hij verlaten, of erger nog, geconfronteerd met de toorn van de moeder.De meeste zwarte gordels zou liever klimmen op de ring tegen een team van frank en Ken Shamrock kaartje dat gezicht irate moeder die beter weet dan je naar wat een blauwe riem kijken moet.

Dus wat is een beoefenaar van de martial arts?Dit is iemand die leert geld voor afwijking van hoeveel geld of hoe hij vertegenwoordigt uw inkomen als u mensen van geld in ruil voor uw vaardigheden vragen, je bent een professional.

Als we gaan om geld te vragen, hebben wij een plicht om onze studenten te worden van de best mogelijke professionele. Het is een grote houding, en ik het want als u het niet eens dat een school met eerste een bedrijf, dan alle strategieën is en technieken die je leert nutteloos zijn.Onze industrie heeft geen behoefte aan een een andere zwarte gordel doceert hij enige authentieke vechtsporten en dat iedereen een plant van gordel is.

Dit is wat ik noem "doel top verdediging", wanneer een gebrek aan vaardigheden of vertrouwen om te bouwen een sterke man winstgevend, school bloeiende, zodat het op een altruïstische heer valt. Hij zei dat er is geen liquidatie of leert waar vechtsporten en andere scholen zijn alleen McDojos.Het duurt superieure verdediging but.Cependant, als ik kon Golf een tover staf en geef deze man 300 studenten en 40000 dollar per maand bruto, zijn nieuwe superieure doel zou hoger ruwe. Dit is de illusie dat ik hierboven vermeld.

Enquêtes online website van de martial arts van leraren te kennen heeft gegeven dat meer dan 500 reacties, meer dan 58% van bedrijfs es van minder dan $7500 per maand in hun scholen gestegen;48 procent verantwoordelijk voor minder dan $80 per maand.51 procent verdiende minder dan $40000 in het onderwijs.Het verteld ons dat er veel ruimte voor groei is.

Hier is een interessant punt.Kansen zijn dat, zelfs op deze lage niveaus, sommige van deze instructeurs zijn al trop.Il is nog steeds een heleboel Dungeon dojo er.Het hoeft niet meer.Natuurlijk, er zijn ook mensen die deeltijds leren en nooit ga part-time plein.Mais van plan kan ik zeggen met grote zekerheid: respondenten is meest onderbetaalde dankzij de meeste zijn goede zwarte gordels die gewoon een stimulansen en vervolgens een verantwoordingsplicht systeem nodig hebben.

Onze industrie zal toenemen wanneer de zwarte gordels worden gepleegd om te leren om te leren leef tijd professioneel en veilig - klassen wanneer ze ondersteunen ze leren vaardigheden met ethische systemen, bewezen zakelijke dat waarde toevoegen aan de ervaring van de student en propriétaire.Rien deze bottom-line is onderdeel van de herziening van de zwarte gordel quiconque.Gagner zwarte gordel is gewoon het ticket in te voeren van de school.








Algemeen erkend als de man die een revolutie teweeggebracht in de industrie van de martial arts, John Graden gelanceerd organisaties zoals NAPMA (nationale vereniging van professionele kunstenaars die martial), ACMA (American Council on martial arts) en MATA (krijgs kunsten Teachers Association) .Graden bracht ook professionele arts magazine eerste martiaux.la handel voor martial kunstenaars.

Laatste John Graden, boek de waarheid over martial arts ondernemingen onderzoekt de strategieën die betrokken zijn bij het starten van een bedrijf van krijgs kunsten en bevat de ervaring van de Graden als een student, een leider en een bedrijf eigenaar.

Graden is de auteur van zes boeken, met inbegrip van de waarheid over martial arts bedrijf, Impostor syndroom: self-Doubt vervangen door zelf vertrouwen en trainen je hersenen voor individuele coaching sessies duizenden réussir.allocutions, John Graden is een dynamische luidspreker leraar en media-persoonlijkheid brengt passie en entertainment voor zijn presentaties.
http://MartialArtsTeachers.com
http://www.MartialArtsSchoolOwners.com


No comments:

Post a Comment