Sunday 3 October 2010

Waar zijn de martial arts?


Volgens velen is de geschiedenis van de martial arts zo oud als de menselijke levens en beschaving. Onderzoek in de geschiedenis van martial arts martial arts Watch heeft haar aanwezigheid in Mesopotamië, ook wel bekend als de bakermat van de beschaving.

Het is nu bekend martial arts bestaat in een vorm in China en het Verre Oosten, nog voordat de beschaving bereikt deze pays.Bon veel van de principes van deze oude kunst vandaag nog actief zijn.

Onderhandeling U kon hebben begon

Communicatie tussen de verschillende Aziatische landen bestond door de kanalen van de handel en de veroveringen. Dus duurde het niet lang voordat hij bereikte India waar het toenemende populariteit heeft verspreid en ben verward met de concepten van gezondheid, filosofie en religie.

Martial arts, verspreid de vleugel, begon veel geheimzinnigheid ook te koppelen. De meeste mensen kennen haar kracht, meer die het mysterie en geheime kanalen was gehuld.Dit heeft geleid tot veel van de oorsprong of martial arts blijft onbekend bij de grote public.On weet dat de oorsprong van het Boeddhisme als een religie, begon te verspreiden in India en de monniken reisde veel en breed, met name in China.

Passagiers werden verondersteld om vechtsporten zijn gebruikt als een middel om zich te verdedigen in hun bewegingen en kunst, bestemd om te worden ingevoerd om China te helpen. Toen de kunst in China was het echt uitgebreid.Natuurlijk heeft de populariteit van deze kunst genomen eeuwen te groeien en vele vak lieden en betrokken maestros.

Geschiedenis van martial Arts

Volgens China, echter, wordt het krediet voor de ontwikkeling van deze kunst toegeschreven aan Bodhidharma (een Indiase naam) die India blijft voor verlichting en een klooster in China ongeveer 520 AV. j-c bereikt.Het klooster ligt in de Songshan berg is de dag van de Shaolin Tempel moderne.Bodhidharma, die bekend werd door haar Chinese naam Ta-MB zen Boeddhisme in China introduceert.Het is gericht op het helpen van China om hun fysieke kracht monniken en gezondheid en lichamelijke oefeningen die in wezen martial arts onderwezen.

Zoals blijkt, martial arts is uitgegroeid tot een essentieel element voor het behoud van de fysieke gezondheid, filosofie en religion.comme kunst in China, dat werd al snel bekend als het huis van de martial arts, geleidelijk verspreiden in andere Aziatische landen zoals Japan, Korea en de moderne tijd Philippines.Dans is gestegen, al deze landen hebben hun eigen individuele tradities van martial arts, hoewel zwaar beïnvloed door Chinese beginselen.

Wat dat hun oorspronkelijke, essentieel om te leren en de praktijk vechtsport doelstelling te verslaan de tegenstander fysiek of zelf verdediging tegen elke bedreiging physique.En toevoeging van vele martial arts en nauw gekoppeld aan verschillende religieuze en filosofische van het hindoeïsme, boeddhisme, overtuigingen, Taoïsme, Confucianisme en Shinto Islam (door Chinese Moslims).








Vandaag, martial arts ontwikkelde basisgezondheidszorg maintenance.Si meer u op zoek naar goede martial arts opleiding, om te beginnen een eerste bij het bekijken van onze vrije kunsten http://www.MartialArtsMagic.com nu martiaux.Allez technieken verslag voor ons verstandig en niet wilt onthullen de geheimen!


No comments:

Post a Comment