Tuesday 26 October 2010

Meest recente studie vechtsporten vandaag


Als we martial arts zeggen, denken we van de prominente Chinese Kung Fu progressieve nog krachtig. Sinds Bruce Lee touchscreen met zijn Kung Fu, vliegende kicks, mensen van het Westen was gebiologeerd en indruk op de methode van de krijgs kunst. Jet Li gepopulariseerd de krijgs kunst genaamd Wu Shu, een meer elegante en zelfs dodelijk en snelle maatregelen. Jackie Chan raakte ook het scherm als een kung fu master met zijn eigen merk van de komedie.

Dankzij de films en scenarioschrijvers, veel meer mensen leren martial arts zelf verdediging methode vandaag assistance.additional populaire martial arts typen zijn Taekwondo, karate, kick bok sen en JIU-jitsu.

Voor degenen die te duwen zijn tot het verkennen van de kunst van het zelf "verdediging" in plaats van stijl, macht en genade te helpen beschermen tegen fysieke aanvallen, proberen Jiu-Jitsu.Het werkelijke full-naam van de krijgs kunst is Shorinii-tang jiu-jitsu.Als ze zeggen dat in de martial arts, het belangrijker te ontwikkelen is de kracht van het lichaam, de mentaliteit en -ontduiking, ze hebben raison.Par voorbeeld, als de aanvaller werd op een mes tegen u, leren dat JIU-Jitsu leert u hoe u het mes als de aanvaller is nu tegen hem dankzij de "art of JIU-Jitsu is zeer uniek, omdat het doet niet leren hoe je iemand aanvallen, maar in plaats van dat, het leert je hoe stuurt de kracht, energie en woede dat de piraat is gericht op je... terug naar zichzelf.

Jiu-Jitsu is ook ontsnappen, de aanvaller terughoudendheid en ontwapening lag ze op de grond met kracht.

Onlangs, een andere vorm van vechtsport trok de aandacht van vele mensen, Hapkido, een Koreaanse formulier défense.Hapkido zelf is een krijgs kunst die zeer natuurlijke technieken gebruikt.Mensen vaak gaan in cirkels, aangezien zij een ring van de ronde vorm, hun bewegingen zijn dan ook vaak in een grote cirkel.

De reden waarom Hapkido een zeer nuttige krijgs kunst is is vanwege hun jabbing bewegingen peut-hard--bezien en moeilijk te voorspellen van directe en klappen die de aanvaller verlaat volledig floored.Mouvements van en andere soepel totdat het "slacht offer" weer de gunst van de aanvaller met een tegenbeweging.

Krijgs kunst is niet agressief, maar in plaats daarvan reagentia zijn en de meeste van de tijd, zeer progressieve en meest elegante élégant.Les met vloeiende bewegingen vaak ontworpen om het publiek e.d. boeien ' anderen willen helpen de promotor aan défendre.connaître een krijgs kunst kan redden uw leven, beweegt vooral als je lage seks.








Dylan Miles, journalist en generator website, leven in de Texas.Il is de eigenaar en de co-redacteur van [http://www.martialartsmasters.info] u vindt een langere en meer gedetailleerd in de versie van dit artikel.


No comments:

Post a Comment