Friday 22 October 2010

Martial arts trends


Eerst, martial arts stonden bekend als een middel tot zelf verdediging of expressie. Onlangs werden meer en meer onderzoek verricht om te ontdekken de voordelen en de doeltreffendheid van de martial arts. Anderen die de zelf verdediging vechtsport zegt zijn nuttig bij het verbeteren van de gezondheids werkers uit de achting eigenwaarde, geduld, moed, respect voor anderen en etc.. Daarom is er een tendens dat meer mensen gaan om te proberen al de voordelen van martial arts vechtsporten klassen. Maar u weet hoe deze ontwikkeling gaan rond het jaar?

De trend die begon op ongeveer 450 Bodhidharma voor c. b. - werd beschouwd als de vader van de moderne bronnen van martial arts bye. Hij was een Brahman koning. Hij legde uit dat het lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden voor de monniken in de Shaolin Tempel zijn.Toen hij de systematisering introduceerde van de oefeningen om gezondheid te houden physique.Il leert ook de monniken op de Indiase vechten bewegingen.

Deze bewegingen en vaardigheden ontwikkeld in boksen tempel Shaolin, dat is wat wij vandaag - Shaolin Kung-fu.

U kunt kiezen om te geloven dat er geen neiging bestaan aangezien de martial arts hebben ook geoefend omdat er, longtemps.Anyways het gebruik van vechtsporten als vormen van behandeling en therapie stijgt dramatisch vanwege de therapeutische effecten van wetenschappelijk onderzoek.

In 1995, Weiser Kutz, Kutz, ondersteunt Weiser de idee dat door het beoefenen van martial arts, zelf vertrouwen in iemand kon worden versterkt door middel van natuurkunde en groeps activiteiten, concentratie en focus, franchise in technieken voor communicatie en détente.certaines mensen zijn van mening dat krijgs kunsten kan ing rij pen buitengewone geconfronteerd sommige psychologische agressie problemen en een laag gevoel van eigenwaarde.

In 2001 vonden sommige onderzoekers dat Taiji dwingende gevolgen voor self-efficacy ontwikkelen kan en zelf fysieke functie ervaren. Taiji is ook beschouwd als een fiscale matige intensiteit aerobics die bijdragen kan tot het verminderen van pijn in de gewrichten en houd u fit. Het zal zeker aantrekken van meer mensen aan de ontwikkeling van de martial arts, omdat obesitas dramatisch vandaag stijgt.

Zijn niet alleen de traditionele martial arts door mensen gebruikt om gezond te blijven.In plaats daarvan zijn een modern martial arts leuk.Een goed voorbeeld zou zijn dat Capoeira.Capoeira is een mengsel van dans, zang en de strijd tegen de uitvinder van de Braziliaanse.In feite, werd Capoeira uitgevonden door de slaven Afro-brésilienne uit de 16de tot de 19de eeuw.Het was echter verboden om bepaalde redenen worden uitgevoerd.In 1937, Capoeira werd aanvaard door de regering van Brazilië vandaag, capoeira werd een trend in de monde.On is van mening dat de Capoeira een goed idee van de ritmes van individuen kan ontwikkelen.

Waarom we het een trend noemen? het is gewoon omdat het verandert en zich in de trend ontwikkelt van de martial arts temps.La voortdurend groeit stap; houdt het uit te breiden en in constante évolution.Avec wetenschappelijk bewijs om aan te tonen van de martial arts zijn vormen van lichaamsbeweging om mensen om gezond te blijven, mentale, fysieke, sociale en psychologische, we zouden kunnen denken meer martial arts zou zijn opgegroeid aan het Olympisch Stadion als een internationale gebeurtenis.








Geschreven door NINOS [http://www.martialchat.com]


No comments:

Post a Comment