Friday 22 October 2010

Hoe om te meten succes martial arts


Er zijn twee vormen van MMA bedrijf. Ten eerste, er zijn gezamenlijke workshop, martial arts, waar een vak man uniformen, tapijten, gordels en andere items voor mma kopen kan. Het is het deel "sell zachte" voor mma. Ik noem het "verkopen zachte" omdat het makkelijker om te verkopen deze producten aan artsen en degenen die al hebben besloten om te proberen te mixed martial arts. Gegenereerde winst mogelijk is voldoende voor de groei van de continuïteit van het bedrijf. Suggereert, dat het de lening overeenkomst, die zou worden die zoekt u en u op zoek bent naar hun. Dit scenario is het ideale bedrijf.

Dat is echter niet het geval voor het deel "verkopen harde" mixed martial arts. Dit is het hele schip. "Hard sell" is mixed martial arts marketing als een geheel nieuwe artsen die kan of mag nooit van gehoord. Dit is waar begint het harde werk. Hoe overtuigt u iemand om te proberen iets nieuws?Hoe wil u iemand die u niet weet dat er voor hun eigen bestwil? zal zijn dat u?

Het is dit laatste dat veel gedachte wordt gegeven aan het vinden van de beste marketing plan. School MMA is heel moeilijk om te plaatsen met name in het midden van een zogenaamde recessie. Spreken van de zogenaamde recessie, dit eigenlijk toegankelijk zijn op twee manieren: kan worden beschouwd als goed omdat de competitie minder zullen. Alleen een paar dares om te spelen met geld, immers een martial arts school bedrijf nog steeds blijft als een risico. Ten tweede, het kan slecht zijn voor het bedrijf omdat het een daling van de potentiële doel groep betekenen kan. Een belangrijke factor is het feit dat mixed martial arts is niet echt een noodzaak.Mensen kunnen leven zonder elle.Mais en vervolgens hersteld, mensen wonen meer mee. Rechts?

Daarom moet uw plan marketing martial arts school kunnen best rij den wat pessimist kan gooien op je. Als daarom wordt gevraagd. "Waarom moet ik mijn geld afval op het leren van mixed martial arts." Hoe zou u reageren?U kan niet mogelijk; zeggen "vanwege dit", en een demonstratie recht toen en daar uit te voeren." Niet alleen is het een lage respons, maar het is ook belachelijk. U wilt zien en voelen waarom.

Buiten dit bent niveau, en u het slechtste deel.Het mislukt, en gewoon van stoppen, bent u niet vervaardigd voor dit type van bedrijf.Een succesvolle originele martial arts om het grootste aantal studenten voor de dojo te verkrijgen is echter niet een garantie dat u met succes hebt.Zie dat de rug daling van mma is dat het zeer moeilijk in te schatten van het succes.

Aangezien het is niet een normale school, studenten niet afkomstig kunnen zijn van elk fois.Le ritme lessen niet afgeleverd kunnen worden onmiddellijk zodat een student met hun retard.Oui stop inhalen kan, krijg je een dankbaarheid maar risico verliezen het vertrouwen van andere. c ' is de reden waarom A - Z plannen moeten exister.Une handel martial arts school blijft zeer saisonnière.Solutions alternatief praktisch, voor het geval moet blijven.








schoolownersecrets.com bieden een gemakkelijke manier aan succes voor Kunsten Krijgs school marketing en vechtsporten bedrijfs plan


No comments:

Post a Comment