Monday 15 November 2010

3 Stappen om een betere vechtsport demonstratie


1. Show mans hip. Indien, als een groep of een individu die u zult moeten hebben een lage show mans hip. Of zoals mijn sensei het: "" je bent een martial artiest, vergeet stap-look en handelen als een! "" Dit betekent dat u moet goede focus tonen en van plan naar rechts vanaf het moment dat bent waar u naar tapijten lopen in elke plaats u gebeurt te zijn weer gegeven in het. Niet gewoon terloops wandeling in de vloer, opzettelijk lopen en kijken georganiseerd en gedisciplineerd als een groep. Vergeet nooit dat je uit om het publiek indruk te maken en het publiek niet wil zien het terloops of Wolski. Worden agressief en zo realistisch mogelijk met uw technieken en als u drop op de pauze, zo moeilijk, zelfs licht overschat de. Mensen graag zien u vliegen in de lucht. Het lijkt goed en ziet veel van wat een goed krijgs kunsten demo - er goed en vertegenwoordiger is uw kunst goed op hetzelfde moment.

Beweren uw in een martial arts-film, die dit zal u in de goede frame van geest om u te geven het publiek wat ze verwachten en het publiek verwacht te worden vermaakt, voor zover zijn studies over de manieren van de vechtsporten zetten.Een zwaard te snijden een meloen half naakte buik van een vrijwilliger (niet!), steen werd gehouden in de ene hand en gekruist met elkaar, na stenen rond het publiek om te controleren of dat ze echt waren de helft) dat we hebben gemaakt mijn sensei werd gebruikt in vorige demonstraties. inventieve en houden het publiek vermaakt.

2 Technische van de show-stoppen. Het is de perfecte start van een demo van sommige eenvoudige technieken die wat u normaal vertegenwoordigen doen in de dojo.In deze demonstratie die ik heb begonnen we uit broodjes en pauze-water vallen voordat tonen enkele blok klap routines en een soort ding corps.Ce verpakking geeft het publiek een echt een idee van wat de martial arts zijn allemaal over. In sommige punt echter, meestal eerder vroeg dan laat, zal u om sommige show technische arrest waardoor het publiek zal zitten en lezen.

Ik heb altijd gevonden bij zeer goed geschikt voor dit soort dingen dat de technieken zijn zeer opzichtige, met de jongens Aikido rond wordt gelanceerd door de hele site blijkbaar met geen inspanning van de persoon, de jets. Technieken zoals arm bars, grote gooit, schopt vluchten en alle soortgelijke werkzaamheden goed in een demo. En de harder en sneller je het beste die zal worden.

Zelf verdediging technieken. De gemiddelde persoon, die weinig over de martial arts weet, was de enige vraag op hun hoofd als ze een demo zien: kunnen deze jongens kont schoppen? U moet hen tonen dat u kunt. Zelf verdediging van de meeste mensen beschouwen als een groot deel van de martial arts en een publiek horloge willen tonen u dit aspect aan hen. Daarom stellen veelvoorkomende scenario's van zelf verdediging en aantonen van de effectiviteit van uw kunst aan hen. Dit kan zo simpel zijn als het wordt aangevallen door een persoon of veel mensen op hetzelfde moment.Ik denk dat dit een goed idee als uw sensei nam centrum podium in dit stadium en vakkundig spleet meerdere aanvallers met sommige koele uitstraling technieken en doeltreffend dankzij de "publiek zal waarderen wat ze meestal wilt weer geven als"Man", de kapitein van de martial arts, die moet niet worden overschaduwd met sensei.En natuurlijk, het meest realistische krijgen het ding, beter dat het zal zijn.Een goede manier om aan te vullen van de aanvallers is dingen bleef na hun laatste aanval, veinzen van bewusteloosheid die sensei is links in het midden van de vloer, omringd door de aanvallers gedood.Terwijl het is echt de man!








Neal Martin is een zeer ervaren martial artiest ex-videur vele jaren van de opleiding in zijn ceinture.Il ook populaire stedelijke Samurai blog .Rejoindre haar e-mail lijst publiceert vandaag te ontvangen sommige grote geschenken, met inbegrip van de e-boeken met behulp van autoriteit op zelf verdediging en de vorming van de geest van martial kunstenaars.Klik hier.


No comments:

Post a Comment