Sunday 7 November 2010

Martial arts: meer dan alleen een workout


Waarom ga naar martial arts op andere hobby's of sport? U kan niet het zelfde ding in de populaire sport. Martial arts is niet gewoon een andere manier om een training te krijgen? Het antwoord is niet eenvoudig. In dit artikel die zullen we dekking bieden enkele van de vele dingen martial arts.

Martial arts is niet een manier van leven of een tijdelijke oplossing voor de korte termijn doelen.Het kan een training maar zijn zo veel meer que.Il kan je je voelt meer vertrouwen, maar zijn meer.

Martial arts is niet gemakkelijk met een paar jaar van praktijk en sommige rangen te bereiken. Er gaat niets boven uw tijd is eenvoudig.Zodra je een krijgs kunst die geschikt is voor u, herinneren u hoeveel invloed heeft of heeft gehad op je. Als u om te oefenen stopt, die u altijd wilt retourneren.Vechtsporten een greep van je houdt en niet loslaten. Martial arts is een levenslange verplichting.

Martial arts vereist een volledige integratie van lichaam, geest en ziel. Andere hobby of sport komen dichtbij. De martial arts kalmerend effect brengt u deze functie u de beste prestaties leveren.Martial arts is een kunst die ontwikkeld werd door de monniken te beschermen tegen diefstal in hun reizen als de missionarissen. Hieruit volgt, in China, enkele eeuwen geleden.Gecombineerd monniken oefeningen, meditatie en gezondheid in de martial arts of fu China ontwikkeling zoals het werd genoemd.

Martial arts vereist dat alleen een behoudt bepaalde pad, ideologie en inzet. Verblijf op de weg van waar is belangrijk in het leven, en vechtsporten your inzet voor het ontwikkelen van uw eigen is van het grootste belang.

Martial arts vereist enige behoudt een bepaald niveau van fitness.Meer kan u, op zijn best, zult u effectuer.Bien martial arts in zijn auto, kunt u dat niveau van fitness, als fitness is uw enige doel in de martial arts moet u kijken elders.

Martial arts is vereist voor het behoud van een manier van leven die correspondeert met een niveau van betrokkenheid.Wat je eet en drinkt is wat je corps.Si je negatieve dingen in je lichaam is gemaakt, krijgt u negatieve dingen die manier.Als op de vermoeidheid, gewicht, vet of een slecht begrepen, geldt dit oude gezegde dat je bent wat je eet.

Martial arts nodig om te hand haven en verbeteren van een niveau van ethiek, label en beheersing van de soi.Grande macht komt grote extra.Martial arts kan geven u veel en zet uw handen en voeten in armes.Comme een wapen, moet u verantwoordelijk voor vechtsporten.

Martials Arts vereist een feed die een aantal dingen die je helpen ontwikkelen in de martial arts patience.beaucoup lijken ennuyeuses.Ils leren geduld en een gevoel van rust.








James Suzuki
Orange County Arts martial Association www.orangecountymartialarts.net


No comments:

Post a Comment