Saturday 13 November 2010

Inleiding tot de martial arts


Er zijn vele stijlen verschillende vechtsporten kiezen wanneer u hebt besloten om te beginnen met opleiding. Veel mensen beginnen te leren van karate en kijken naar de verschillende stijlen van daar. Bent u nieuw in de martial arts, is het wellicht moeilijk om te beslissen welke stijl is geschikt voor u. Verschillende stijlen kunt opnemen, Taekwondo, karate, Jiu-Jitsu, Aikido, Kung Fu, boksen, kick bok sen en vele anderen. Elke martial arts stijl heeft de neiging zich te richten op de specifieke technieken zoals het ponsen, schoppen voet, grijp, ellebogen, knieën, uitpakken en sloten schoten een paar te noemen.

Een beginner vraag is "wie is de beste stijl om te oefenen", en er is geen goede of foute antwoord. Hangt af van echt wat je geïnteresseerd bent en wat je meest aanspreekt. Elke kunst heeft een "specialiteit" bijvoorbeeld, Taekwondo richt zich op Jiu-Jitsu richt zich op grappling schoppen, boksen werkt handen, de lijst kon gaan voor onbepaalde tijd. Ik denk dat alle kunst beter, echter is. Als een martial artiest sterke, is het belangrijk om goed worden afgerond.Het is vrij gemeenschappelijk voor mensen om te beginnen in een stijl en dan beslissen om te leren van andere stijlen ainsi.I begon in Taekwondo en besloten om te leren boksen, kick boksen, en later werkte worstelen.

Hier zijn een paar stappen die u nemen moet om te beslissen wat voor soort stijl die u zou moeten onderzoeken. Eerst bepalen als u wilt dat formulier online thuis of op een traditionele martial arts school ook genoemd een dojo, dojang, klassikale training of school. On line training te trainen wanneer u wilt, overal met een internetverbinding en een lagere prijs meestal. On line training maakt het ook mogelijk om uit te kiezen elke stijl wat in de buurt van uw huidige locatie is. Het nadeel is dat u niet beschikt over een instructeur kijken naar uw bewegingen en correcties aanbrengen als je gaat. Als u besluit om toe te treden in een traditionele school, zult u in staat om veel nieuwe vrienden ontmoeten en trainen met veel andere studenten.Instructeur met u alle stappen van hoe een ander enorm voordeel opleiding traditionnelle.Certains nadelen aan traditionele opleiding zijn is moet u kiezen voor een lokale school of stijl, treinen op bepaalde tijd stippen en trainen op hun locatie. Kosten is een ander aspect dat aandacht verdient wanneer het lidmaatschap van een school van martial arts, dan de gemiddelde nationale opleidings martial arts is 125 $-150_$ USD per maand.

Vervolgens beslissen wat voor soort stijl u geïnteresseerd bent in meer. U hebt een interesse in het leren schopte, geperforeerd, strijd, arm-sloten, spoelen, enzovoort. ? Vergeet niet, u bent traditionele en niet-traditionele scholen. Meer traditionele scholen in het algemeen volgen een strikte programma doorgegeven voor vele generaties.In deze scholen hebben ze meestal beoefend niet-traditionele technieken buiten van hun kunst spécifique.Écoles de neiging om een specifieke stijl. Echter gebruiken ze ook andere technische martial arts ter verhoging van hun doelmatigheid. Mixed martial arts (genoemd omdat het vele stijlen) is een uitstekend voorbeeld van een krijgs kunst die ervoor zorgt dat het beste van elke stijl combineert kunst genoemd best rij den MMA.

De laatste stap in het proces van het kiezen van een martial arts stijl is om actie te ondernemen! Kies een stijl die u wilt proberen te bereiken, om te zien of ze een geld terug garantie online of proberen hun mini-cursus.Als u besluit om te trainen in een traditionele school, je gaat voor een bezoek aan de dichtstbijzijnde u en horloge een klasse.Zodra u kijken naar een paar verschillende klassen of kies een en het proberen styles.La de meeste scholen hebben is een programma voor de invoering van twee weken, of u kunt een gratis klasse.Het maakt niet uit welke stijl die u hebt geselecteerd of welke opleidings methode het beste werkt voor u, een ding is absoluut waar.Als u niets ondernemen zult u nooit het realiseren van alle voordelen die voor de opleiding van krijgs kunsten zorgen kunnen. opstaan en start vandaag!








Scott Polderman is een model met meer dan 25 jaar ervaring martiaux.Il arts instructeur deel genomen in het hele land en de Michigan State Heavyweight Champion 5 fois.Scott treinen studenten uit de hele wereld door middel van zijn martial arts training Academy http://www.BlackBeltSite.com online


No comments:

Post a Comment