Wednesday 3 November 2010

Grote Martial Arts stijlen, te weten


Dankzij de vele China onlangs fu films gemaakt, ontvangen meer mensen gehoord over judo en karate, als vormen van martial arts. Er zijn echter nog verschillende andere stijlen van martial arts manier.

Voor dit artikel, zullen we ons richten op de vier belangrijkste stijlen van vechtsporten zijn: Japanse, Koreaanse, Chinese stijlen en het Philippines.Bien dat alle ze dezelfde functionaliteit delen, ze zijn zeer verschillend.

Wij bespreken deze vier basis stijlen van martial arts in detail:

Stijl Japanse martial arts: een voorbeeld is de judo waar het wordt vaak beschouwd als een cardiovasculaire training helpt mensen gezond te blijven en fit.Basée in wezen op de filosofie van het creëren van de perfecte harmonie van lichaam en geest, de Japanse stijl van martial arts op zelf verdediging richten zou.

Het is gebaseerd op kennis zich bewust van de kracht van de aanvaller, met behulp van dezelfde tegen hem. Het maakt gebruik van technieken voor de projectie en twist en zelfs wanneer de tegenstander wordt gejaagd, u weet dat het gebruik van de kracht in uw voordeel.

Beschouwd als een goedaardige martial arts, formulier dat het nooit te vallen of te verwonden van een tegenstander, die het wezen van andere vormen van martial arts wordt onderwezen.Er zijn verschillende technieken die worden gebruikt in deze kunst vorm waarbij het zenuw stelsel staat onder druk om iets te doen tijdens de activiteit van zelf verdediging.

Stijl Koreaanse vechtsport: deze kunst vorm werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de soldaten op het gebied van de kunst geavanceerde nasleep voor zover ze op een gegeven moment in de tijd, bekend als de beste soldaten in de wereld waren.Zoals blijkt, is deze kunst vorm puur strijdlustig, in tegenstelling tot de Japanse scherm, ontworpen meer te beschermen zichzelf meer aanvallen van je tegenstander.

Filippijnse martial arts stijl: afkorting FMA of de Filipijnse krijgs kunsten, Filippijnse stijl implementeert een systeem op de systematische aanpak te best rij den.Vechtsporten exposanten van deze stijl staan bekend om hun vermogen om te vechten met wapens en handen nues.Ce martial arts stijl, een breed scala van wapens en tactieken zijn utilisés.Gamme armen in afmetingen, materialen en methoden voor het gebruik.

Chinese stijl martial arts: een van de meest beroemde martial arts Chinese stijl Tai Chi wordt genoemd, deze kunst aan sommige prediken niet het gebruik van wapens .Apprendre wapen wordt gebruikt voor sport als om redenen van zelf verdediging $ scholen leren en de praktijk van deze stijl van kunst worden geacht ter verkrijging van een zekere geestelijke vrede en rust van de beoefenaar.








Als er veel verschillende soorten vechtsport kiest om te leren dat de kunst dient altijd de juiste krijgs kunsten voor zichzelf .visitez http://www.martialartsmagic.com nu om te ontdekken hoe u uw worstelt met enkele van de beste martial arts stijlen rondom vaardigheden kan ontbranden.


No comments:

Post a Comment