Wednesday 17 November 2010

Vechtsporten


Vechtsporten verwijst naar verschillende zelf verdediging technieken, in het algemeen ongewapende best rij den, afhankelijk van de vaardigheden ontwikkeld in het oude China, India, Korea en Tibet. Onder de populaire krijgs kunst vormen y karate, kung fu, judo, tai chi chuan, vechten sumo, Aikido en tae kwon, onder anderen. Echter, in de hedendaagse wereld martial arts niet worden gebruikt om te beschermen, maar vaak focus op de geestelijke aspecten, evenals werk plan van zelf vertrouwen en assertiviteit concentratie.

Vechtsporten zijn over het algemeen gekarakteriseerd als het vechten stijlen die is opvallend, schoppen, grappling lancering en wapens. Gebruik van kung fu, karate, populaire vorm, martial arts, opvallende technieken omvatten gooit, kicks, daalde dichtheid, bezit, sprongen en rollen. Tae kwon, die begon in Korea, telt echter schopte, geperforeerd en ontwijkend technieken. In de tussentijd, worden debat en gooien technieken voornamelijk gebruikt in sumo, Aikido en judo strijd. Sumo enorme strijd, mannen zoeken voor zichzelf de macht van de ring en maak wederzijds vloerbedekking met behulp van verschillende grappling vaardigheden. Aikido wordt beschouwd als de meest zachte krijgs kunst en het niet als een concurrerende sport wordt beoefend.Op de andere kant, judo, een vorm van populaire strijd, probeert om kracht in haar voordeel met behulp van de aanvaller stralen en debat de techniques.certaines krijgs kunst vormen heeft ook gebruik van wapens zoals hekken, banshay, Iaido, enzovoort.

In Aziƫ, de leer van de martial arts altijd volgen traditionele confucianistische cultuur leren leraar-leerling, waarin een student in een strikt hiƫrarchisch systeem wordt gevormd door een hoofd instructeur.Echter, vormen van krijgs kunsten in het Europa in harmonie met moderne technologie en wordt gebruikt als een verleng stuk van de moderne.Aux oorlog van de Verenigde Staten, Amerikaanse Indianen had hun eigen vormen van krijgs kunst die werd achterhaald met de passage van tijd.Europese en Aziatische immigranten kolonisten hebben echter hun eigen, martial arts, zoals boksen, schermen en strijd, die heeft veel aan populariteit gewonnen.

Traditioneel, vechtsporten werden gebruikt als een zelf verdediging .Cependant, systeem in de hedendaagse wereld, de vorm van best rij den is niet alleen gewijzigd in verschillende vormen van sport, maar sommige van hen worden ook gebruikt in omgevingen gelijkaardig om te dansen als een populair spreek stijl.








Vechtsporten biedt gedetailleerde informatie over de krijgs kunsten martial leveringen, apparatuur of Martial Art, Martial-Art scholen en meer encore.Arts martial is aangesloten met Kung Fu armen [http://www.i-KungFu.com].


No comments:

Post a Comment