Tuesday 9 November 2010

Presentatie van de krijgs kunst


Vechtsporten verwezen naar een systematische bestrijding persoonlijke stijl. Er zijn vele verschillende versies van de kunsten. Hier is een overzicht van het object.

Iedere discussie over krijgs kunst feiten moet beginnen met de betekenis van het woord zelf. termijn martial arts komt uit de Romeinse god van de oorlog maart. De boog van meningsuiting Martialis vertaald als "kunst" in feite maart. Hoewel er ongetwijfeld martial arts vroeg in het jaar van de oorlog, ontwikkelde hij tegelijkertijd andere doeleinden. Vandaag, worden burgerlijke kunst gebruikt voor een verscheidenheid aan behoeften.Sommigen van hen zijn zeer spirituele aard, en sommige zijn spirituele .Elles omvatten een autonome discipline, bemiddeling, vertrouwen in zichzelf en sport.

Hoewel de martial arts worden verondersteld door velen vrijwel uitsluitend van Aziatische afkomst, de ontwikkeling van de formele systemen van zelf verdediging eigenlijk werd gehouden over de hele wereld entier.Les Europese ontwikkeling verschillende unieke stijlen voor het best rij den, met inbegrip van savate, Frans kick boksen discipline van zee lieden en de vechters van de straat. Amerindische en eiland Hawaï hadden hun eigen formulieren van martial arts.

Hoewel sommige mensen in het westen aan het begin van het contact tussen Azië en het westen kennis van Aziatische Forms martial arts, waren martial arts hoofdzakelijk onbekend aan de ons na de jaren 1950. Een voorbeeld van dit gebrek aan kennis is gegeven in de film van James Bond Gold fin populaire "ger", waarin de verplichtingen die beweerde te zijn van een deskundige in de matador bestrijding zelf toont angst gebrek aan kennis over de aard van judo karate.

Sommige vormen van non-asiatique unieke vechtsporten zijn khridoli is een zeer oude Georgische gebruikt hoofdzakelijk blote handen vorm en glima, dat een oude Scandinavische krijgs kunst die wordt verondersteld is om terug te keren naar de Vikingen en nog steeds is de nationale sport van IJsland.Vandaag, vele vormen van martial arts geworden sport.Judo en Tae Kwon Do zijn twee evenementen in de spellen olympiques.Tir boog, boksen, Javelin, worstelen en hekken van andere Olympische sporten die wortels martial arts East.

Vandaag, de media meer aandacht heeft de oude martial arts naar een nieuw niveau van popularité.Films, martial arts en televisie wed strijd, ook bijgedragen aan het vergroten van de belangstelling en blootstelling van martial arts .Although dat vele oude vormen van persoonlijke strijd die zijn ontwikkeld voor eeuwen verloren zijn gegaan, martial arts is vernieuwd door middel van de sport en de concurrentie.








Apparatuur van martial arts zich het dichtst bij de MartialArtsSupplyandEquipment.com


No comments:

Post a Comment