Wednesday 10 November 2010

Martial arts - top 8 redenen om te trainen


Veel mensen willen een "gemakkelijke"patch voor hun lichamelijke en geestelijke welzijn te verbeteren. Helaas is er geen dergelijk ding. Gelukkig, zijn er sommige vechtsporten. Het is niet altijd gemakkelijk, martial arts opleiding kan verbeteren uw geest en lichaam als geen andere activiteit. U krijgt de beloningen voor ieder grammetje energie die u in uw training. Hier zijn de top acht redenen waarom wij martial arts opleiding in uw gezond leven raden:

1. Zelfevaluatie. Martial arts opleiding, is niet een hersenloze activiteit. U bent niet kunt TV kijken, een tijd schrift te lezen of gewoon zone te verlaten als u kunt springen wanneer u op een loopband op dertig minuten.Martial arts training, moet u uw geest krijgen (en behouden) en lichaam in harmonie met het andere te doen, zult u zich zeer bewust van je lichaam en je vaardigheden.

2 Zelf confiance.Être in harmonie met uw lichaam en geest geeft u vertrouwen in dat u wilt controleren en u te verdedigen. Hier leert u dat u niet wilt uw humeur verliezen en u weet dat u zult u fysiek verdedigen, indien nodig.

3 Focus en de concentration.lors training martial arts, moet u zich richten en concentreren op wat je, doet zodat je jezelf of anderen om je heen verwonden. Het beste deel, is echter dat deze behoefte aan opleiding daadwerkelijk de rest van je leven neemt. Het verbetert uw totale vermogen om te concentreren en zich concentreren op het werk, school en thuis.

4 Uitdaging.Effectief te trainen in de martial arts, zal uw opleiding altijd changer.Cela betekent dat u nooit meer vervelen te zult. U zult altijd op zoek naar een nieuwe doel naar een nieuw niveau. Doen verschillende oefeningen werkt in verschillende delen van je lichaam en het beheersen van nieuwe uitdagingen, die uw mening wordt verplaatst. Het is niet je video's oefening of dagelijks joggen bereik dezelfde oude routine.

5 Vermindering van stress.La de meeste mensen denken dat alleen de lichamelijke oefening is een grote stress soulageur. Ze zijn goed, rechter helft. Veel oefeningen als een fiets rijden of spin klasse kan helpen verminderen van de fysieke gevolgen van stress. Nochtans, als u deze activiteiten, helpt u niet uw geest verlichten stress, zoveel als je kan. Activiteiten waarvoor u zich concentreren op uw bewegingen en kern kracht kunnen geven u volledige spannings hulp activiteit.

6 Verpakking physique.Formation martial arts gebruikt uw hele lichaam. Om controle te houden van uw lichaam en bewegingen, u kan niet gewoon een spier tegelijk instellen.Met de martial arts, u hoeft te schakelen tussen bovenlichaam training en inférieur.Vous is voortdurend op zoek naar nieuwe bewegingen zodat je niet vervelen te. Met martial arts, oefeningen zijn altijd veranderingen en om het meeste uit van elke trainingssessie evolueert.Als u nog niet overtuigd bent, hier is een ander voordeel van martial arts opleiding: regelmatige lichaamsbeweging kan verminderen uw kans om te lijden aan hart ziekte, diabetes en obesitas.

7 Flexibiliteit.Flexibiliteit opleiding is een belangrijk onderdeel van de opleiding van martial arts.Terwijl velen denken ze te oud zijn dat om hun flexibiliteit te verbeteren, het is nooit te laat om te beginnen en een flexibele voordelen echt spreken voor zich: wie zijn flexibel, minder verwondingen lijden, betere houding en zijn beter in staat zijn om hun spieren te ontspannen.

Zelf verdediging .alors veel vechtsporten doen niet trainen voor de strijd en de strijd, de mogelijkheid van het gebruik van de zelf verdediging, indien nodig, là.Cette verdediging nog niet altijd fysieke.Focus, concentratie, bewustzijn, het vertrouwen in de martial arts training geven u gemoeds rust om te gaan met de meeste situaties.

Iedereen naar hun lichaam te verzorgen van zichzelf en de beste manier om een fysieke training en geestelijke frontale en er is een martial arts programma te starten.Waarom niet proberen? u hebt niets te verliezen en alles te gagner.Pour nog makkelijker maken, ik zal helpen houden je commencer.Il just contact me en ik stuur je mijn gratis rapport over het kiezen van een school van martial arts.








Voor meer informatie over dit artikel of andere vechtsport artikelen gaan

Robert Jones loopt, drie scholen succesvol martial arts gevestigd in Bellevue, Lynnwood en Kent.Il Washington helpt gezinnen maken van positieve veranderingen in hun leven door middel van de martial arts sinds meer dan 20 ans.Il schreef ook een gids op hoe te om een martial arts school.

Hij kan worden bereikt op de Academie van martial arts kenpo. 800-508 - 6141.Scholen kunnen worden gevonden op het web op Bellevue Martial Arts en Kung Fu.


No comments:

Post a Comment