Friday 12 November 2010

Spirituele afbraak van martial arts - een tragedie


Als velen van u bewust bent of niet, de spirituele aspecten van martial arts is verslechterd sinds enige tijd wel. Deze hedendaagse meesters zijn vele dagen meer gericht op de kas stroom in plaats van de aard van de studenten en de discipelen. Vele meesters hebben dat de reden waarom ze niet zo selectief zijn als veteranen van het verleden zijn geweest omdat onderwijs martial arts hun belangrijkste middel van inkomsten is.

Als dit het geval is, dan moet in hun jeugd, ze zich meer richten op een graad, vinden van een baan, gespecialiseerd in een bepaald type van bedrijf. Krijgs kunstonderwijs is hun primaire zo niet enige middel van inkomen is een letterlijke krijgs kunst korte belediging. Ze zijn letterlijk op de veiling en de verkoop van martial arts: ze verkopen een deel van de cultuur van een land van nationale schat een land en de traditie. Als u wilt eten, en dan vinden een hoofd beroep ter ondersteuning van jezelf eerst;gebruik krijgs kunst niet als uw ticket lunch, want het is gewoon verachtelijke indécents.Vous veel dingen in deze wereld, maar allemaal kunnen verkopen, martial kunstenaars moeten niet alle omstandigheden, buig zo laag om onze martial geest compromissen te sluiten.

In ieder geval, toevoeging van zouten op letsel, veel van deze meesters tijd genoten zelfs heeft veel te leren in de eerste plaats. Martial dojo of de hedendaagse Shaolin Tempel (als je de monniken relatief grote controles, ze geven u een certificaat zeggen dat u een vertegenwoordiger van Shaolin en plotseling, binnen een paar maanden, u bent Shaolin hoog gekwalificeerde arts of God verhoede, een "master".)Studenten van meesters zoals ze betalen niet alleen een grote hoeveelheid geld, maar het is erger nog krijgen dicht bij een fractie van hun geld-waarde van de apparatuur. Moeten ze ondervindt in de toekomst en hun leven wordt bedreigd, studenten zullen, bij gebrek aan een betere term, sterven.

Dus, ik u oproepen, doen niet imiteren de acties van deze charlatans martial.Don't let niet de geest van de krijgs kunst degraderen hoewel het al aanwezig is.Als u leren van de krijgs kunst wilt, krijgen ten minste 20-30 jaar oud authentieke ervaring onder je riem (anders u of uw potentiële studenten discipelen of martial wereld elke service) als je leren, leren aan uw familie of groep beperkt personen, over 5-15 personen maximum doet ' Vergeet niet, contacten tussen martial instructeur en hun studenten volgelingen is een waardevolle en sacré.Vous zou beter om 5-15 mensen die oprecht respecteert u en zorgen over uw welzijn in het leven die deze 20-30 iets anders is op hun loon lijst die in principe zien u als niets meer dan een leverancier van zowel individuele.








Tony Shou

Een martial artiest die artikelen online in zijn vrije tijd schrijft.

Bezoek mijn blog op: http://martialartsupplies.blogspot.com/


No comments:

Post a Comment