Thursday 11 November 2010

5 Stappen aan het kiezen van de krijgs kunst die voor u juist is

Fout in de hoofdtekst van het bericht antwoord deserializing voor de operatie "Vertalen". De maximale teken lengte inhoud quota (8192) has been exceeded tijdens het lezen van XML-gegevens. Dit contingent worden verhoogd met het wijzigen van de eigenschap MaxStringContentLength op het XmlDictionaryReaderQuotas-object gebruikt bij het maken van de XML-lezer. Regel 8, 548 positie.

Ondanks de vele mensen die geïnteresseerd in de martial arts zijn, hebben heel weinig mensen het initiatief en de intelligentie om daadwerkelijk krijgen uit hun kont en zoek naar iemand om hen te leren.Voor die slimme mensen die beginnen om rond te kijken, kunnen de keuzes die verwarrend zijn:

* Wat is het verschil tussen karate, en dan de zwarte uniforme kick box ing?

* Ik zal kunnen doen die hoge schoppen, of zelfs gelijke tred met de rest van de klas?

* Welke plaatsen gaat mij te steunen en verwachten dat mij te best rij den van mijn recht om daar te zijn?

Met alle keuze mogelijkheden uiteindelijk veel mensen gewoon zal ooit qui plaats is het dichtst bij hen of, erger nog, shoppen op prijs. (Een snelle tip - je krijgt wat je betaalt voor.) Dit is een trieste stand van zaken, zoals martial arts kan een enorme positieve invloed op het leven van vele mensen - zelf behoud vaardigheden, fitness, kracht, gezondheid, s vertrouwen en focus te streven een paar te noemen zijn alle voordelen van martial arts opleiding.

Om te voorkomen dat de vallen en de valkuilen van het kiezen van een krijgs kunst, zijn hier enkele dingen te zoeken bij het kiezen van uw nieuw pad:

Stap 1: Check Out uw opties

Maar het kan verleidelijk zijn om te gaan voor de school die zich het dichtst bij u, is het altijd de moeite waard de weinig inspanning nodig is om te zien wat anders is er. Zure ergens een 15 minuten rijden afstand doel, dat is tijd goed besteed zijn als uw ervaring zal worden alle kan worden hoe beter. Terwijl je toch bezig bent, neem de tijd om elke website scholen - zijn ze praten over de voordelen die u interesseren?

Zoeken naar een school of een gymnasium, dat geeft je de voordelen die u zoekt.

Stap 2 - Does It Actually Work?

Dit lijkt misschien een zwart probleem bij de eerste beoogde helaas alle martial arts niet gelijk zijn gemaakt. Dankzij de verschillende invloeden tijdens hun ontwikkeling, kunnen verschillende kunst uiteindelijk gericht op zeer gespecialiseerde gebieden en opleidings methode.Op die manier verliezen ze vaak de grote foto.

Er zijn vele andere voordelen voor de opleiding (zie hieronder), als een bepaalde kunst niet ' t werk effectief in zelf verdediging, het is niet geschikt voor doel. Gebruik uw gezond verstand hier - als u couldn 't zien een verhuizing of technische werken onder druk, het waarschijnlijk niet' t. Als een groep het hele tijd staan in de regel de lucht ponsen besteedt, gaan ze niet elk dichter bij de zelf verdediging van een echte levende persoon.Technische en bewegingen die werken zijn eenvoudig en direct - fancy dingen ziet er indrukwekkend doel onwaarschijnlijk is om u te helpen als je het echt nodig is.

Op zoek naar een krijgs kunst waarmee sparring in alle bereiken - met inbegrip van ter plaatse.(Merk op dat je niet 't moet spar als u don ' t wil, maar het feit dat anderen zijn sparring realistisch zal u tonen dat je op het juiste spoor.)

Stap 3 - is er meer aan het dan te vechten?

Dat zorgde ervoor dat de techniek in kwestie is echt effectief in zelf verdediging, is het belangrijk om te erkennen dat de meeste mensen nooit zullen hebben hun martiale vaardigheden van buiten te gebruiken.Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat de krijgs kunst die je zoekt op andere voordelen heeft.Ja, de meeste kunst zal het verbeteren van uw conditie, maar hoe zit het met de rest van je leven?

Zoeken naar een krijgs kunst die erkent en actief begeleidt de psychische aspecten van de martial arts - dit is het spul dat uw succes, zowel in als buiten opleiding zal stimuleren.

Stap 4 - Will You Get Personal Attention elke sessie?

Pas op voor shoppen op prijs - voor een school te bieden voor een lage prijs, ze hebben proberen te pakken zo veel mensen in elke sessie mogelijk.Dit ziet er erg indrukwekkend in foto's doel niet ' t om het even wat voor u doen wanneer u probeert te leren van de technieken en de bewegingen die nieuw voor u zijn.Om te leren de juiste manier van doen van martial arts technische - zonder terug te vallen op de sterkte en agressie - het is nodig om afzonderlijke regelmatig voorzichtigheid vooral als je alleen kunt sparen een paar uur per week te trainen.

Op zoek naar een gouden school sportschool die kleine groep nummers en persoonlijke aandacht. Overweeg privé training als je wilt echt snel.

Stap 5 - Does The Martial Art Adapt To You?

Het feit dat jaar kunst kan zijn bedreven jarenlang niet ' t betekenen heel veel voor u als de persoon die het anders dan u had SWOT baçal. Hoewel het waar is dat de meeste mensen in de martial arts zowel zijn in het hebben van twee armen en twee benen (tot parafrasen Bruce lee), ze zijn niet zo snel als elkaar, zo sterk als een ander, of zo flexibel als een ander. Iedereen is uniek in de combinatie van ken merken die ze aan de opleiding en de stijl die u kiest brengen, kunt u uw uniciteit uiten door aanpassing van tot u, en niet andersom.Een stijl moet zorgen voor een basis waarop u de verschillende technische op een manier die voor u, uw lichaam en uw SWOT werkt kan uitdrukken.

Zoek in een stijl die zal erkennen en aan te passen aan uw SWOT, eerder dan dwingen je aan te passen.

Conclusie

Opleiding in de martial arts kan een enorme stap in je leven, maar het is essentieel dat gelet op de belangrijke beslissing om te beginnen met opleiding, u nemen de tijd om het vinden van de krijgs kunst die zal geven u de meest positieve ervaring.Hier is een samenvatting van de stappen:

Stap 1: Check Out uw opties
Op zoek naar een kunst die geeft je de voordelen die u zoekt.

Stap 2 - Does It Actually Work?
Zoeken naar een school of een gymzaal waarmee sparring in alle bereiken - met inbegrip van ter plaatse.
(Merk op dat je niet 't moet spar als u don ' t wil, maar het feit dat anderen zijn sparring realistisch zal u tonen dat je op het juiste spoor.)

Stap 3 - is er meer aan het dan te vechten?
Zoeken naar een school die erkent en actief begeleidt de psychische aspecten van de martial arts - dit is het spul dat uw succes, zowel in als buiten opleiding zal stimuleren.

Stap 4 - Will You Get Personal Attention elke sessie?
Op zoek naar een school die kleine groep nummers en persoonlijke aandacht.Overweeg privé training als je wilt echt snel.

Stap 5 - Does The Martial Art Adapt To You?
Zoek in een stijl die zal erkennen en aan te passen aan uw SWOT, eerder dan dwingen je aan te passen.








Tim Jones is de hoofd-instructeur bij Crazy Monkey Martial Arts in Carlisle & Brampton, Verenigd Konink rijk.Tim is een vergunning gegeven Pro-Trainer met de gekke aap Defense Program en een gekwalificeerde MMA conditioning coach.Gekke aap Martial Arts gespecialiseerd in het helpen van de drukke professionals om hun effectiviteit, efficiëntie en door middel van functionele fitness martial arts training.Voor meer informatie over de programma's aangeboden door Crazy Monkey Martial Arts, bezoek http://www.crazymonkeycarlisle.co.uk


No comments:

Post a Comment